skip to Main Content

 

Reacties van cursisten 

 

Reacties van cursisten 

Uit nieuwsgierigheid ben ik Chi Neng Qigonglessen gaan doen. Ik merkte na verloop van enige maanden meer vitaliteit. Ik houd van de simpele bewegingen en ervaar hoe langer hoe meer de positieve uitwerking van de oefeningen

Sinds 2 jaar volg ik Chineng Qigong lessen bij Irene. Ik ben de lessen gaan volgen omdat ik merkte dat ik mezelf moeilijk kan ontspannen. Daarvoor heb ik een aantal yogalessen gevolgd, maar gezien mijn spieraandoening en bijkomende evenwichtsproblemen was dit lastig. Irene gaf direct aan dat de oefeningen ook zittend gedaan kunnen worden. Met de daarbijbehorende ontspannen muziek , zorgt het evoor dat ik mij gedurende de les goed kan ontspannen. Na een uur merk ik dat mijn benen rustig zijn en na afloop van de les is mijn energieniveau duidelijk verhoogd. De muziek en de oefeningen gebruik ik ook graag voor het slapen gaan.

Fijn de Qigonglessen bij Irene. Geconcentreerd en in rust gegeven. Het geeft me innerlijke rust en energie!

Back To Top