Ga naar hoofdinhoud

De lessen

Ik geef zowel groeps- als privélessen. De groepslessen zijn  in Gezondheidscentrum Binnenbos, Hoog Kanje 186, 3708 XA Zeist, op:

*maandag van 09.30 tot 10.45

*woensdag van 19.30 tot 20.45

Bij mooi weer trainen we natuurlijk lekker buiten.

De groepslessen bestaan uit kleine groepen van maximaal 10 personen, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Na een proefles of beginnerscursus Chi Neng Qigong kun je instromen in de reguliere lessen.

Gaat je voorkeur uit naar één op één training bijvoorbeeld op eigen locatie (thuis), dan zijn privélessen ook mogelijk. Neem hiervoor contact met mijn op via het contactformulier, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

De seizoenstop is van juli tot en met medio oktober.

Les inhalen?

Een gemiste groepsles kan in overleg worden ingehaald. In een cyclus van 10 lessen kan je maximaal één les kosteloos inhalen.

Indien je een privéles afzegt binnen 24 uur voor het afgesproken tijdstip ben je het afgesproken lesgeld verschuldigd.

Gratis proefles

Wil je weten of Chi Neng Qigong wat voor je is? Ik nodig je graag uit voor een gratis proefles in een van mijn beide groepen. Stuur mij een e-mail via het ‘contactformulier’ en/of kijk in ‘op de agenda’ onder ‘Lessen’. 

Kosten

  • Een cyclus van 10 opeenvolgende groepslessen kost € 125,00.
  • Losse lessen die in de groep worden gevolgd zijn ook mogelijk à € 17,50 per les.

Betaling

Het cursusgeld voor de groepslessen graag uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de eerste les op mijn rekening overmaken. Je kunt het cursusgeld ook contant voldoen op de eerste lesdag van de nieuwe lescyclus.

Back To Top